U prometnoj nesreći kod Đurđevca poginuo je muškarac. Tijekom očevida na istom se mjestu umalo dogodila još jedna tragedija - jureći automobil naletio je na policijsko vozilo.

Galerija


Vozač motocikla (31) zagrebačkih registracijskih oznaka poginuo je u prometnoj nesreći koja se večeras dogodila u mjestu Budančevica nedaleko od Đurđevca.

Vezani članci Maloljetnici se skuterom zabili u ženu s djecom pa pobjegli VIDEO Nesreća u Pirovcu: Maloljetnici se skuterom zabili u baku s unucima pa pobjegli Dvije osobe poginule u Istri Policija objavila detalje strašne nesreće u kojoj su poginula dva motociklista: Mole pomoć građana

Kako piše ePodravina, motociklist je bio na motoru zagrebačkih oznaka, a s ceste je sletio pri velikoj brzini. O težini nesreće govori i činjenica da se motor sasvim raspao te zapalio. 

Po riječima svjedoka, motociklist je prestizao vozila, i to vozeći velikom brzinom i na stražnjem kotaču. Nakon što je spustio prednji kotač na cestu, motor mu je "zaplesao".

"Samo se čuo udarac, i iduće što sam vidio bio je plamen", rekao je jedan očevidac za ePodravinu.

Kako piše portal, motocikl je bio smrvljen 150 metara od mjesta udarca, a vozač je odletio još 50 metara.

Za sav promet zatvorena jedDržavna cesta DC- 2 u mjestu Budančevica, a promet se preusmjerava obilazno preko Kalinovca na Kloštar Podravski i obrnuto. Slijedi očevid.

Nevjerojatna nesreća na mjestu pogibije motociklista

Na mjestu očevida u Budančevici na policijsko je vozilo kasno navečer naletio nadolazeći osobni automobil te ga odbacio na vatrogasno vozilo.

U ovoj bizarnoj nesreći, po prvim informacijama lokalnih medija, navjerojatnije nema ozlijeđenih, a više detalja bit će poznato naknadno.