Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vatrogasci na terenu

Užas u Zagrebu: Izgorio stan u Zapruđu, poginula jedna osoba - ''Sada sam beskućnik, a vatra je odnijela i život mog poznanika''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U požaru stana u Zagrebu u ponedjeljak poslijepodne jedna je osoba poginula.

U ponedjeljak poslijepodne izbio je požar u stanu na drugom katu stambene zgrade u Balokovićevoj ulici na kućnom broju 9.

Pročitajte i ovo Beba - 3 Na snazi od sredine travnja Grad Zagreb diže naknadu za novorođenčad, bit će značajno viša Tomislav Tomašević Resnik prema hodogramu Zagreb će posuditi novac muzeju koji je pokrala računovotkinja, Tomašević prozvao: "Jesu li je uhitili?"

''U stanu je pronađena jedna muška osoba čiju su smrt konstatirali djelatnici Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba'', priopćeno je iz gradskog Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

Vatrogasci su dojavu o požaru zaprimili u 17:50, a vatru je lokaliziralo 13 vatrogasaca. Osim djelatnika Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba i Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba, na terenu su i djelatnici PU zagrebačke i Ureda za upravljanje u hitnim situacijama, a mjesto događaja obišao je i zamjenik gradonačelnika Grada Zagreba Luka Korlaet. Uzrok požara bit će poznat nakon policijskog očevida.

''Sada sam beskućnik''

Brat vlasnice stana, koji je u izgorenom stanu u Zapruđu živio 16 godina, rekao je da je u požaru poginuo njegov prijatelj kojemu je prije tri dana ponudio smještaj.

''Izašao sam nakratko dva sata prije požara, u stanu je ostao moj prijatelj kojem sam pružio utočište prije tri dana jer je beskućnik. Kad sam se vraćao iz trgovine, u daljini sam vidio kako jure vatrogasci i dim u zraku i presjeklo me odmah... Kad sam izlazio iz stana, on je ostao u sobi ležati, jedino što je sa sobom imao su dvije cigarete. Sada sam ja beskućnik, stan je u potpunosti izgorio, a evo stigla mi je i tužna vijest da je vatra odnijela i život mog poznanika'', ispričao je za Jutarnji list potreseni muškarac.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene