Kroz svega nekoliko dana na riječkom području nestalo je čak troje ljudi.


Dana 29. lipnja u Rijeci su nestale dvije maloljetne osobe. Policiji je prijavljen nestanak 16-godišnje Tolo Antonele. Djevojka je visoka oko 165 cm, ima svijetloplavu kosu, svijetloplave oči, ovalnog je lica te srednje tjelesne građe.

Antonela se u petak 29 lipnja udaljila s adrese u Rijeci i od tada joj se gubi svaki trag. U vrijeme nestanka bila je odjevena u kratke traper hlače, crvenu majicu i bijele tenisice.

Isti dan prijavljen je i nestanak 17-godišnjeg Pajtl Danijela. Visok je oko 190, ima smeđu kosu i smeđe oči te je srednje tjelesne građe. U petak, 29. lipnja udaljio se s adrese u Rijeci i od tada mu se gubi svaki trag.

Nestao i 55-godišnjak

Par dana kasnije, točnije 3. srpnja, prijavljen je nestanak 55-godišnjeg Kovačev Julija iz Lovrana. Radi se o muškarcu visokom oko 190 cm, ovalnog lica, ima sijedu kosu i zelene oči te je jače tjelesne građe. Na trbuhu ima ožiljak od operativnog zahvata.

Kovačev je zadnji put viđen 3. srpnja kada se udaljio pješke s adrese u Lovranu i od tada mu se gubi svaki trag. Pretpostavlja se da se uputio planinariti prema vrhu Učke.

Ukoliko ste vidjeli nestale osobe policija molimo da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (klikom na sliku) na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.