Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija moli za pomoć

U nekoliko dana u Rijeci nestale tri osobe, od toga dvoje maloljetnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kroz svega nekoliko dana na riječkom području nestalo je čak troje ljudi.

Dana 29. lipnja u Rijeci su nestale dvije maloljetne osobe. Policiji je prijavljen nestanak 16-godišnje Tolo Antonele. Djevojka je visoka oko 165 cm, ima svijetloplavu kosu, svijetloplave oči, ovalnog je lica te srednje tjelesne građe.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka Misteriozan nestanak Susjed nestale djevojčice Danke: "Čuli smo dječji žamor... Jedno je dijete već bilo oteto" Potraga za malenom Dankom ušla je u treći dan Nestala u utorak U BiH uhitili trojicu koji su tvrdili da imaju informacije o malenoj Danki, nevjerojatno je što su izjavili nakon uhićenja

Antonela se u petak 29 lipnja udaljila s adrese u Rijeci i od tada joj se gubi svaki trag. U vrijeme nestanka bila je odjevena u kratke traper hlače, crvenu majicu i bijele tenisice.

Isti dan prijavljen je i nestanak 17-godišnjeg Pajtl Danijela. Visok je oko 190, ima smeđu kosu i smeđe oči te je srednje tjelesne građe. U petak, 29. lipnja udaljio se s adrese u Rijeci i od tada mu se gubi svaki trag.

Nestao i 55-godišnjak

Par dana kasnije, točnije 3. srpnja, prijavljen je nestanak 55-godišnjeg Kovačev Julija iz Lovrana. Radi se o muškarcu visokom oko 190 cm, ovalnog lica, ima sijedu kosu i zelene oči te je jače tjelesne građe. Na trbuhu ima ožiljak od operativnog zahvata.

Kovačev je zadnji put viđen 3. srpnja kada se udaljio pješke s adrese u Lovranu i od tada mu se gubi svaki trag. Pretpostavlja se da se uputio planinariti prema vrhu Učke.

Ukoliko ste vidjeli nestale osobe policija molimo da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (klikom na sliku) na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene