Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U nastavku akcije 'Kum' nova uhićenja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nastavku akcije "Kum" na području Varaždinske županije uhićena su još četvorica većih dilera, objavila je danas policija.

Riječ je o braći R. C. (26) i I. C. (27) iz Ivanca kod kojih je
pronađeno 18,5 grama heroina visoke čistoće, 60 tableta heptanona, pribor za konzumaciju droga i lijekovi s popisa opojnih droga. 

Pročitajte i ovo Zoran Vujasin, odvjetnik Almina Đape i Josipa Krajinović, reporterka Dnevnika Nove TV Za Dnevnik Nove TV Odvjetnik bivšeg dekana Geodetskog fakulteta tvrdi: "Ovo je medijska haranga, nema velikog kriminala" Josipa Krajinović, reporterka Dnevnika Nove TV Podnio ostavku Bivši pomoćnik ministrice ispitan: "Istraga obuhvaća i 3D snimanje naručeno iz ministarstva"

S gramom heroina uhićen je i T. R. (28) iz Jerovca te T. S. (25) iz Ivanca.

Četvorka se, kažu u varaždinskoj policiji, udružila radi prodaje
droge, a tu su djelatnost obavljali u široj regiji.

Uhićenidileri pridružili se društvu 11-orice ranije uhićenih u tajnoj akciji USKOK-a i policije pod nazivom "Kum", koji su u prošli četvrtak privedeni na zagrebački Županijski sud.

Dileri su od prije poznati po zlouporabi droga, a kako se neslužbeno doznaje, narkolancem je upravljao 29-godišnjak iz Nedelišća iz poluotvorena dijela Kaznionice u Lepoglavi, gdje izdržava višegodišnju zatvorsku kaznu zbog zlouporabe droga.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene