Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U nastavku akcije "Kum" na području Varaždinske županije uhićena su još četvorica većih dilera, objavila je danas policija.


Riječ je o braći R. C. (26) i I. C. (27) iz Ivanca kod kojih je
pronađeno 18,5 grama heroina visoke čistoće, 60 tableta heptanona, pribor za konzumaciju droga i lijekovi s popisa opojnih droga. 

Vezani članci Vinko Ljubičić i Mario Jurič Odvjetnik uhićenog splitskog poduzetnika otkrio što mu se stavlja na teret i poručio: "Uvjeren sam da tu nema ništa protuzakonito" Gradonačelnik Splita Ivica Puljak Puljak o uhićenjima u Splitu: "Mi smo uočili kosture iz ormara. Zbog jednog ugovora će Grad ostati bez 2,5 milijuna kuna"

S gramom heroina uhićen je i T. R. (28) iz Jerovca te T. S. (25) iz Ivanca.

Četvorka se, kažu u varaždinskoj policiji, udružila radi prodaje
droge, a tu su djelatnost obavljali u široj regiji.

Uhićenidileri pridružili se društvu 11-orice ranije uhićenih u tajnoj akciji USKOK-a i policije pod nazivom "Kum", koji su u prošli četvrtak privedeni na zagrebački Županijski sud.

Dileri su od prije poznati po zlouporabi droga, a kako se neslužbeno doznaje, narkolancem je upravljao 29-godišnjak iz Nedelišća iz poluotvorena dijela Kaznionice u Lepoglavi, gdje izdržava višegodišnju zatvorsku kaznu zbog zlouporabe droga.