Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U lovu ubio brata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U lovu na Dinari smrtno je stradao 19-godišnji mladić iz Knina kojeg je najvjerojatnije pogodio hitac iz puške njegova brata, izvijestila je jutros šibensko-kninska Policijska uprava.

Očevidom, koji su obavili istražni sudac i zamjenik državnog odvjetnika Županijskog suda u Šibeniku, utvrđeno je da se nesreća dogodila jučer popodne između 15 i 16 sati u lovu na planini Dinari, koji je organiziralo istoimeno lovačko društvo iz Knina.

Pročitajte i ovo Ilustracija odstrijela srne Ima i pomagača Odstrijelio košutu za vrijeme lovostaja: U kući mu pronađeni zabranjeni metci Propucani lovci (Foto: Dnevnik.hr) - 2 policija istražuje slučaj Tragedija u lovu: Lovca ustrijelili u glavu, preminuo u bolnici

U lovu je brat (28) stradalog mladića pucao iz lovačke puške s nakanom da ubije divlju svinju, ali je hitac najvjerojatnije pogodio njegova brata, kažu u šibenskoj policiji. 

Također je utvrđeno da stradali mladić nije bio član kninskog lovačkog društva niti je položio lovački ispit, a u lovu sa sobom nije imao oružje.

Po nalogu županijskog istražnog suca tijelo preminulog mladića prevezeno je na Patološki odjel Opće bolnice u Kninu kako bi se utvrdio uzrok smrti. Očevid i kriminalistička obradba nastavljaju se i danas, priopćila je policija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene