Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stan u Pakracu

U kadi pronađena mrtva 30-godišnjakinja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U stanu u Pakracu jučer popodne oko 16 sati 43-godišnjak je pronašao u kadi mrtvu 30-godišnjakinju, izvijestila je Požeško-slavonska policija.

'Nalaz obdukcije pokazuje da je žena najvjerojatnije preminula od trovanja ugljičnim monoksidom', rekao je Krunoslav Kokić, glasnogovornik PU požeško-slavonske. Dodao je kako je ipak istražni sudac poslao uzorke na toksikološku analizu u Zavod za sudsku medicini u Zagreb, nakon koje će se sa sigurnošću moći reći što je uzrokovalo smrt mlade žene. Obavit će se i vještaćenje plinskog bojlera koji se nalazi u kupaonici kako bi se uvidjelo koliko ispušta ugljičnog monoksida. Dosadašnjom policijskom istragom utvrđeno je da na tijelu nema znakova nasilja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Jeziva priča iz Francuske Sina dvije godine ostavila samog u stanu, donosila mu samo hranu: "Redovno je dolazio u školu, uvijek nasmijan i čist" Tomislav Rosandić, suvlasnik zgrade Smještaj za strane radnike? Službe na terenu, stanari zgrade u centru Zagreba nestpljivi: "Želimo što prije saznati o čemu se radi"

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene