Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završen očevid

O tragediji u Križevcima oglasila se policija: Auto udario u kuću i prevrnuo se, poginuo mladić (24)

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prevrtanju automobila u petak navečer u Križevcima smrtno je stradao 24-godišnjak, a 34-godišnjak je teško ozlijeđen, izvijestila je u subotu policija koja još istražuje tko je u vrijeme nesreće upravljao vozilom.

Policija je izvijestila da je u petak oko 20.35 sati u Zagarskoj ulici Križevcima „za sada neutvrđen vozač” upravljao automobilom VW polo križevačke registracije u smjeru Ulice Pušća.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

"Uslijed neprilagođene brzine te stanju i osobinama ceste u blagom desnom zavoju vozilo je prešlo na suprotnu stranu kolnika, udarilo u kante za smeće, bočnom stranom vozila u ugao kuće i prevrnulo se na krov. Tom prilikom došlo je do otpadanja prednjeg kotača, koji je udario u propisno parkirani osobni automobil.

U ovoj prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno je stradao 24-godišnjak, dok je drugi 34-godišnjak iz vozila zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život te je prevezen u Opću bolnicu Koprivnica.

Slijedi kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja vozača koji je upravljao vozilom”, navodi policija. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene