Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U ilegalnom prelasku otkriveno 15 stranaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vukovarsko-srijemski policajci otkrili su devetero albanskih i šestero turskih državljana u nedozvoljenom prelasku državne granice u blizini tvrtke 'Sitnatovo' na županjskom području, izvijestila je Policijska uprava vukovarsko-srijemska.

U priopćenju se navodi kako je pri kontroli 'opela' hrvatskih oznaka na cesti Soljani-Strošinci u prtljažniku zatečen turski državljanin. 

Pročitajte i ovo Granični prijelaz Svilaj Pokušali ilegalno ući u Hrvatsku Policajci pretraživali kamion, a onda se oglasio uređaj za otkucaje srca: Objavljeni detalji akcije Predrag Matić Revitalizacija istoka Matić iz Vukovara poručio: "Ovako više ne može, Slavonija nije zadnja rupa na svirali"

Automobilom je upravljao hrvatski državljanin (1973.), a s njim je bila suvozačica, hrvatska državljanka (1976.).

Policija je zatim pregledala okolicu i u blizini ceste pronašla još devetero albanskih i petero turskih državljana koji su prethodno nezakonito prešli granicu.

Nakon istrage policija će protiv dvoje hrvatskih državljana podnijeti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima zbog nezakonitog prebacivanja osoba preko državne granice, navodi se u priopćenju.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene