Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prometna nesreća

U izravnom sudaru poginuo 61-godišnjak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon prometne nesreće koja se dogodila između Orahovice i Čačinaca, u vozilu je pronađen mrtav 61-godišnjak.

Nakon sudara dva osobna vozila jučer u 19,10 na državnoj cesti D-2 između Orahovice i Čačinaca, u automobilu koji je sudjelovao u nesreći pronađen je mrtav 61-godišnji vozač M.D, priopćili su iz policijske uprave virovitičko-podravske. U prometnoj nesreći sudjelovali su 22–godišnji vozač V.R., koji je zadobio lakše tjelesne ozlijede i 61–godišnji vozač M.D. Do prometne nesreće je došlo, kada je 22–godišnjak upravljao svojim automobilom iz pravca Orahovice prema Čačincima, desnim kolničkim trakom, dok se 61–godišnjak kretao u suprotnom smjeru.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ozlijeđeno 19 osoba Hrvatski vozač prouzročio sudar u Srbiji Slika nije dostupna Težak sudar Rijeka: Vozač Škode poginuo u teškom sudaru

Kako je kazao Josip Štajdohar, glasnogovornik PU virovitičko-podravska iz neutvrđenih razloga M.D. prešao je na suprotni desni kolnički trak nakon čega je došlo do izravnog sudara. Prema njegovim riječima, još uvijek nije poznato je li preminuo u vožnji pa je stoga došlo do prometne nesreće, kako pišu neki mediji. Nakon izvršene obdukcije, utvrditi će se uzrok smrti vozača M.D. o čemu će policija javnost naknadno obavijestiti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene