Još četiri osobe su teško ozlijeđene u sudaru, a neke su i u životnoj opasnosti.


Tri su osobe poginule, a četiri teško ozlijeđene, u stravičnoj prometnoj nesreći koja se oko 16.10 sati dogodila u Bosiljevu između Čazme i Ivanić Grada, potvrdila je policija. Neki od ozlijeđenih u životnoj su opasnosti.

Vezani članci Sudar na raskrižju Ilice i Grahorove u Zagrebu - 3 Sudar tramvaja i dvaju automobila u zagrebačkoj Ilici: Vatrogasci vadili putnike iz automobila Nesreća kod Bosiljeva Teška nesreća kod Bosiljeva: Automobil se prevrnuo na krov

Prema još uvijek nepotvrđenim podacima Daewoo Lanos zagrebačkih registarskih pločica, u kojemu je bio bračni par te njihova unuka, kretao se prema Ivanić Gradu, te se izravno sudario s drugim automobilom u kojemu su bile četiri osobe.

Neslužbeni podaci govore da su vozač i suvozačica u Lanosu poginuli na mjestu, a nema potvrde iz kojeg auta je treća poginula osoba. U drugom automobilu putnici su teško ozlijeđeni, a među njima neki su i u životnoj opasnosti. Iako se govori da je na putu prema bolnici preminulo i jedno dijete, potvrde te informacije nema. (Agencija VLM)