Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brat još nije vidio mrtvu sestru

Traju pripreme za prijevoz ubijene Meksikanke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Meksikanka Selena Margarit Graciano Macado (31), koja je brutalno ubijena u park-šumi Marjanu, mogla bi do kraja tjedna biti prevezena u Meksiko.

'Večeras ili sutra u Splitu se očekuje dolazak predstavnika meksičkoga veleposlanstva iz Budimpešte radi dogovora o prijevozu ubijene djevojke u Meksiko, za što je potrebno odobrenje i Republike Hrvatske, iz koje se tijelo otprema, i Meksika, u koji se ono doprema', izjavio je Marino Bosotina, počasni konzul Meksika u Splitu.

Dodao je kako je stalno u vezi s bratom ubijene Meksikanke, koji je 22. kolovoza policiji u Splitu prijavio da mu je nestala sestra. 'Bratu ubijene Meksikanke danas su stigla dva prijatelja iz Francuske i jedan iz Meksika', rekao je Bosotina.

Pročitajte i ovo Ilustracija Istraga Akcija USKOK-a u Splitu, pod istragom tri osobe Novčanica od 50 eura 50 eura Nasjela na lažne eure: Policija podsjeća kako ih prepoznati

>> DNK analiza mogla bi dovesti do ubojice mlade Meksikanke

Po njegovim riječima, on će sutra otići na Odjel patologije Kliničkoga bolničkog centra (KBC) u Splitu kako bi vidio ubijenu sestru. Dodao je kako nju još nije vidio, nego samo pronađene predmete na temelju kojih je policija potvrdila da je riječ o nestaloj državljanki Meksika.

Također je rekao kako je brat ubijene Meksikanke u šoku i da uopće nije bio svjestan da se u medijskim napisima spekuliralo i o njegovoj navodnoj odgovornosti za sestrinu smrt.

'Neka sam mu vrsta domaćina, više kao građanin Splita i Hrvatske, zbog humanih razloga', rekao je počasni konzul Meksika u Splitu Marin Bosotina.(Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene