Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Brodu na Kupi

Motorom na mostu pijan oborio dvoje pješaka i pobjegao: Muškarac upao u rijeku i poginuo, žena ozlijeđena

Ilustracija
Ilustracija Foto: Robert Fajt / CROPIX
U petak popodne se u Brodu na Kupi dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula, a jedna je ozlijeđena.

U petak oko 18:15 u Brodu na Kupi dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je stradalo dvoje hrvatskih državljana, od kojih jedan smrtno.

Prema dosad utvrđenom, vozač osobnog vozila delničkih registracijskih oznaka, krećući se iz smjera Slovenije u smjeru Broda na Kupi, na mostu iznad rijeke Kupe vozilom je oborio dvoje pješaka te bez zaustavljanja napustio mjesto prometne nesreće, izvijestila je Policijska uprava primorsko-goranska.

Pročitajte i ovo Ilustracija Stari problemi u Sinju Slabo se čuje plač u rodilištu: Opet mu prijeti zatvaranje, nestat će i Alka?

Uslijed udara 52-godišnji pješak je odbačen preko ograde mosta u korito Kupe oko 6,5 metara ispod razine kolnika, dok je oborena 53-godišnja pješakinja ostala na nogostupu mostu. Ozlijeđeni pješaci su radi pružanja liječničke pomoći prevezeni u KBC Rijeka, gdje je 52-godišnjak i preminuo.

Vozač, koji je napustio mjesto prometne nesreće udaljivši se u smjeru Delnica je nešto prije 19 sati priveden u službene prostorije radi daljnjeg postupanja policije. Također, pronađeno je i vozilo kojim je upravljao. Riječ je o 53-godišnjem hrvatskom državljaninu kojim je izmjerena koncentracija alkohola od 2,11 promila.

Pročitajte i ovo Mjesto pucnjave u okolici Siska - 7 Dan nakon VIDEO/FOTO Noć strave i užasa u Sisku: Jedna žena ubijena, četiri teško ranjene osobe, zapaljene kuće i automobili

Očevid policije i zamjenice županijskog državnog odvjetnika na mjestu prometne nesreće, kao i na vozilu kojim je upravljao 53-godišnjak, završen je oko 23 sata. Vozilo, koje je pronađeno na delničkom području, mu je privremeno oduzeto.

Kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjim vozačem zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu je u tijeku te će po završetku biti predan pritvorskom nadzorniku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene