Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Tragedija kod Vukovara

Objavljeni rezultati očevida: Automobil podletio pod kamion, poginule tri osobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U večernjim satima nedjelje dogodila se prometna nesreća u mjestu Bršadin nedaleko od Vukovara u kojoj su život izgubile tri osobe, potvrđeno nam je iz PU vukovarsko-srijemske.

Tri su života tragično izgubljena na izlasku iz mjesta Bršadin nedaleko od Vukovara gdje je u nedjelju u večernjim satima došlo do prometne nesreće. Osobni automobil, u kojem su bila trojica poginulih, podletio je pod kamion. Poginula su dvojica mladića iz Brdašina, 1995. i 1998. godište, te muškarac iz Nuštra 1973. godište. Za sada nije točno utvrđeno tko je od nijh vozio automobil.

Pročitajte i ovo Autocesta Stanje u prometu Ponovno otvorena autocesta A1 u smjeru juga, u prekidu su neke trajektne linije Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru

Glasnogovornik vukovarsko-srijemske policije Domagoj Džigumović je rekao kako je očevid pokazao da je do nesreće došlo zbog neprilagođene brzine i skliskog kolnika uslijed obilne kiše. Vozač kamiona, utvrđeno je alkotestom, nije bio pod utjecajem alkohola. Vještačenje krvi će pokazati jesu li pod utjecajem alkohola bili poginuli.

Nakon obavljenog očevida cesta je otvorena za promet.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene