Tijekom rastjeravanja komaraca, došlo je do eksplozije u kojoj je teško ozlijeđena tinejdžerica (Arhva: Marko Jurinec/PIXSELL)
Tijekom rastjeravanja komaraca, došlo je do eksplozije u kojoj je teško ozlijeđena tinejdžerica (Arhva: Marko Jurinec/PIXSELL)

Dok su tjerali komarce paljenjem vatre na ognjištu ispred kuće u Sisku, došlo je do eksplozije te je ozlijeđena tinejdžerica.


U četvrtak navečer na području Siska u dvorištu obiteljske kuće uslijed eksplozije 16-godišnja djevojka zadobila je teške ozljede opasne po život.

Eksplodirao je za sada nepoznati predmet na ognjištu gdje je paljena vatra kako bi se rastjerali komaraci.

Mjesto događaja osigurano je do jutarnjih sati, a 16-godišnjakinja je prevezena u Opću bolnicu Sisak, u kojoj je hospitalizirana nakon operativnog zahvata.

Marina, ilustracija (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Eksplozija i požar na jahti u Rogoznici: Ozlijeđena dva radnika, jedan teško

Eksplozija uništila lokal u Umagu (Foto: JVP Umag) - 6 Snažna detonacija zatresla Umag: Raznesen restoran, pretpostavlja se što je uzrok eksplozije

Kriminalističko istraživanje nastavlja se s ciljem utvrđivanja svih okolnosti tog nesretnog događaja, javila je PU sisačko-moslavačka.

Iz HZZO-a konačno potvrdili: Spinrazu će moći dobiti i djeca na respiratoru te oni stariji od 18 godina