Marina, ilustracija (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL)
Marina, ilustracija (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Jedan od dvojice radnika koji su stradali u eksploziji jahte u Rogoznici u srijedu oko podneva teško je ozlijeđen, doznaje se ravnateljice šibenske bolnice Sanje Jakelić.


Riječ je o 24-godišnjaku i 28-godišnjaku, a ne kako je šibenska policija početno izvijestila 60-godišnjaku i 29-godišnjaku.

Vezani članci Forenzičari istražuju eksploziju kamiona Završio očevid na mjestu eksplozije kamiona: Vlasnik vjeruje da je poginuo čovjek koji je postavljao bombu Eksplozija kamiona u Karlovcu U Karlovcu eksplodirao kamion, poginula jedna osoba: "Policajci i ja našli smo noge. Na kraju smo vidjeli mrtvog čovjeka"

Prema do sada utvrđenom, na usidrenoj jahti u vlasništvu tvrtke iz Šibenika došlo je do eksplozije i požara. Tom su prilikom ozlijeđeni 24-godišnjak i 28-godišnjak, kao zaposlenici tvrtke koja posluje u okviru Marine Frapa.

Ozlijeđeni su prevezeni u Opću bolnicu Šibenik radi pružanja liječničke pomoći. Požar je ugašen u 12:30, a sve okolnosti tog događaja utvrdit će se očevidom, priopćili su iz šibensko-kninske policijske uprave.

Ravnateljica šibenske bolnice Sanja Jakelić za ŠibenikIN kratko je komentirala da su jednom muškarcu nakon eksplozije u Rogoznici na Hitnom bolničkom prijmu šibenske bolnice utvrđene teške ozljede te da je zadržan na daljnjem liječenju.

Požar je u 12:30 ugasilo 11 vatrogasaca šibenskoga JVP-a i rogozničkoga DVD-a te tri vozila uz pomoć radnika marine. (Hina)

Mislite da je lako prodati nogometnu zvijezdu? Svjetske su klase u izlogu, ali ponuda nema