Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zadržan u bolnici

Eksplozija i požar na jahti u Rogoznici: Ozlijeđena dva radnika, jedan teško

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan od dvojice radnika koji su stradali u eksploziji jahte u Rogoznici u srijedu oko podneva teško je ozlijeđen, doznaje se ravnateljice šibenske bolnice Sanje Jakelić.

Riječ je o 24-godišnjaku i 28-godišnjaku, a ne kako je šibenska policija početno izvijestila 60-godišnjaku i 29-godišnjaku.

Pročitajte i ovo Ruski napadi na Ukrajinu rat u Europi VIDEO Snažna eksplozija odjeknula Sankt-Peterburgom, dvoje mrtvih u napadu dronom na Odesu: "Rusija se nastavlja boriti protiv civila" Slika nije dostupna Tragični susret Horor na godišnjem odmoru: Bračnom paru zatvorenici oteli jahtu, a njih bacili u more? "Riješili su ih se"

Prema do sada utvrđenom, na usidrenoj jahti u vlasništvu tvrtke iz Šibenika došlo je do eksplozije i požara. Tom su prilikom ozlijeđeni 24-godišnjak i 28-godišnjak, kao zaposlenici tvrtke koja posluje u okviru Marine Frapa.

Ozlijeđeni su prevezeni u Opću bolnicu Šibenik radi pružanja liječničke pomoći. Požar je ugašen u 12:30, a sve okolnosti tog događaja utvrdit će se očevidom, priopćili su iz šibensko-kninske policijske uprave.

Ravnateljica šibenske bolnice Sanja Jakelić za ŠibenikIN kratko je komentirala da su jednom muškarcu nakon eksplozije u Rogoznici na Hitnom bolničkom prijmu šibenske bolnice utvrđene teške ozljede te da je zadržan na daljnjem liječenju.

Požar je u 12:30 ugasilo 11 vatrogasaca šibenskoga JVP-a i rogozničkoga DVD-a te tri vozila uz pomoć radnika marine. (Hina)

Aktualno Mislite da je lako prodati nogometnu zvijezdu? Svjetske su klase u izlogu, ali ponuda nema Christian Eriksen (Foto: AFP) Christian Eriksen (Foto: AFP) Foto: Afp Paul Pogba i Mateo Kovačić (Foto: AFP) Paul Pogba i Mateo Kovačić (Foto: AFP) Foto: Afp Gareth Bale (Foto: AFP) Gareth Bale (Foto: AFP) Foto: Afp Neymar u dresu Barcelone (Foto: AFP) Neymar u dresu Barcelone (Foto: AFP) Foto: Afp +0 Gareth Bale (Foto: AFP) Nogomet Mislite da je lako prodati nogometnu zvijezdu? Svjetske su klase u izlogu, ali ponuda nema 1/5 >>
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene