Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja Split pronašli su danas u rijeci Cetini, na predjelu tzv. Pločasti most, mrtvo tijelo 32-godišnjeg I.M. iz Cetine, priopćila je Policijska uprava šibensko-kninska.


Mladićev nestanak prije 10-tak dana, 22. siječnja, policiji je prijavila njegova majka. Nestalog Iliju Medića pripadnici splitskog HGSS-a pronašli su nakon ponovljene pretrage rijeke Cetine danas oko 11 sati, ispod površine vode, uglavljenog u stjenovite procjepe i granje, izvijestio je pročelnik HGSS-a Vinko Prizmić.

Vezani članci Slika nije dostupna Nakon 17 dana pronađen u šumi Slika nije dostupna Pronašli nestalog dječaka promrzlog u potoku

Pripadnici HGSS-a su tijelo izvukli iz vode i u tijeku je policijski očevid o okolnostima smrti. Po nalogu istražnog suca tijelo će radi obdukcije biti prevezeno u Opću bolnicu Knin.

>> Knin: Potraga za nestalim 32-godišnjakom

U proteklih 10-tak danas za nestalim mladićem tragalo se helikopterom, te je organizirana i opsežna potraga terena u kojoj su sudjelovale stanice HGSS Šibenik i Split. Ovo je treći put da se pretražuje rijeka Cetina nizvodno od izvora. Tijelo je uočeno danas nakon pažljivog pretraživanja jer je u međuvremenu vodostaj rijeke nešto pao.