Prometna nesreća u Hrastju (Foto: DVD Sv. Ivan Zelina)
Prometna nesreća u Hrastju (Foto: DVD Sv. Ivan Zelina) Foto: DVD Sv. Ivan Zelina

U nedjelju rano ujutro došlo je do prometne nesreće kod Zagreba u kojoj je jedna osoba poginula, a tri su ozlijeđene, javlja policija.


U 5:23, u nedjelju ujutro, na državnoj cesti D3 u naselju Hrastje kod Svetog Ivana Zeline, došlo je do prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo jedno osobno vozilo.

Vezani članci Policijski očevid, ilustracija (Foto: Pixsell,Luka Stanzl) Ponovo srušen rekord: Pijan i bez vozačke neregistriranim autom udario maloljetnice, izrečena mu vrtoglava kazna Nesreća na ulazu kod Sv. Helene (Foto:Davor Puklavec/PIXSELL) - 8 Oporavljaju se ozlijeđeni u prometnoj nesreći kod Svete Helene, otac se probudio iz kome

Iz DVD-a Sv. Ivan Zelina doznajemo da su dolaskom na mjesto nesreće zatekli automobil koji je sletio s ceste i udario u prilazni most.

Vatrogasci su iz automobila uz pomoć djelatnika Hitne medicinske pomoći izvukli četiri osobe. Jedna osoba je poginula na mjestu događaja, a tri su ozlijeđene i prevezene u bolnicu.

Prema izjavama svjedoka, u nesreći je stradala četveročlana obitelj koja se, navodno, vraćala sa svadbe, a život je izgubio maloljetni dječak.

Promet se tim dijelom državne ceste odvijao obilazno.