Prometna nesreća u Hrastju (Foto: DVD Sv. Ivan Zelina)
Prometna nesreća u Hrastju (Foto: DVD Sv. Ivan Zelina) Foto: DVD Sv. Ivan Zelina

U nedjelju rano ujutro došlo je do prometne nesreće kod Zagreba u kojoj je jedna osoba poginula, a tri su ozlijeđene, javlja policija.


U 5:23, u nedjelju ujutro, na državnoj cesti D3 u naselju Hrastje kod Svetog Ivana Zeline, došlo je do prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo jedno osobno vozilo.

Vezani članci Policijski očevid, ilustracija Tuga u Zadru nakon smrti motociklista: ''Napisao sam na Facebooku 'svi smo se vratili živi i zdravi'. A onda su počeli zvoniti telefoni...'' Zagreb: Automobilom se zabio u terasu restorana - 1 Autom uletio na terasu restorana u Zagrebu pa pokosio dvije osobe koje su ondje sjedile

Iz DVD-a Sv. Ivan Zelina doznajemo da su dolaskom na mjesto nesreće zatekli automobil koji je sletio s ceste i udario u prilazni most.

Vatrogasci su iz automobila uz pomoć djelatnika Hitne medicinske pomoći izvukli četiri osobe. Jedna osoba je poginula na mjestu događaja, a tri su ozlijeđene i prevezene u bolnicu.

Prema izjavama svjedoka, u nesreći je stradala četveročlana obitelj koja se, navodno, vraćala sa svadbe, a život je izgubio maloljetni dječak.

Promet se tim dijelom državne ceste odvijao obilazno.