Obavijesti Video Pretražite Navigacija
STRAŠNA NESREĆA kod Kutine

FOTO U stravičnom sudaru 4 osobe poginule, dvije žene se još uvijek bore za život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tragedija na prometnici - u teškoj prometnoj nesreći smrtno su stradale četiri osobe, a još četiri su teško ozlijeđene.

Teška prometna nesreća, u kojoj su sudjelovali kamion i kombi vozolo, dogodila se u mjestu Repušnica kod Kutine.

Od siline udara na mjestu događaja smrtno je stradala vozačica kombija i troje putnika iz istog vozila, 62-godišnji muškarac i dvije žene u dobi od 47 i 49 godina, dok je petero putnika (muškarac star 59 godina i dvije žene u dobi od 39 i 51 godine te dvije 65-godišnjakinje) također iz kombija, prevezeno u sisačku Opću bolnicu gdje su im utvrđene teške tjelesne ozljede. Posebno je teško stanje dviju 65-godišnjakinja za čije se živote liječnici još bore. Vozač kamiona nije ozlijeđen.

Pročitajte i ovo Nesreća kod Westgatea prema jankomiru Kombi Sokol Marića sudjelovao u nesreći kod Westgatea: Ozlijeđene tri osobe Ilustracija kod Sv. Roka Dvije osobe poginule u teškoj nesreći, autocesta zatvorena: "Posvuda su razbacani dijelovi automobila"

>> Tragedija na kamelonomu: U odronu kamena poginuo radnik

Do sudara je došlo kad je vozačica kombija prešla u suprotni trak i frontalno udarila u teretnjak. Nije poznato što je uzrokovalo njen prelazak u suprotni trak, ali neslužbeno se doznaje da bi za ne sreću mogao biti kriv mokar i sklizak kolnik zbog kojeg je, moguće, izgubila nadzor nad vozilom.

Zbog nesreće je od 9:30 do 15:45 sati županijska cesta 3124 Popovača - Kutina je u mjestu Repušnica bila zatvorena za sav promet.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene