Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sveti Lovreč

Poginuo u slijetanju s ceste

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema dosad utvrđenim okolnostima, nesreća se dogodila na ravnom dijelu ceste kada je vozač "fiata" iz još neutvrđenih razloga sletio s kolnika.

Vozač osobnog automobila pulskih registracijskih oznaka poginuo je u slijetanju s ceste u ponedjeljak, 45 minuta poslije ponoći, na cesti između Svetog Lovreča i Limskog kanala, izvijestila je istarska policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru Slika nije dostupna nije bio vezan Teška nesreća kod Benkovca: 27-godišnjak izgubio kontrolu nad autom i zabio se u stup, na mjestu je preminuo

Prema dosad utvrđenim okolnostima, nesreća se dogodila na ravnom dijelu ceste kada je vozač "fiata" iz još neutvrđenih razloga sletio s kolnika s lijeve strane, prešao preko suprotnog kolničkog traka i udario u stablo. Vozač je poginuo na mjestu nesreće. Porečka policija je radi nesreće zatvorila cestu na toj dionici do četiri sata ujutro, kada je obavljen očevid i uklonjeno vozilo. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene