Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prema dosad utvrđenim okolnostima, nesreća se dogodila na ravnom dijelu ceste kada je vozač "fiata" iz još neutvrđenih razloga sletio s kolnika.


Vozač osobnog automobila pulskih registracijskih oznaka poginuo je u slijetanju s ceste u ponedjeljak, 45 minuta poslije ponoći, na cesti između Svetog Lovreča i Limskog kanala, izvijestila je istarska policija.

Vezani članci Slijetanje kosovskog autobusa na autocesti A3 Policija objavila kako je došlo do teške prometne nesreće kod Slavonskog Broda, u kojoj je život izgubilo 10 ljudi: "Ozlijeđenima je pružena i psihološka pomoć" Izvlači se autobus koji je sletio s autoceste kod Slavonskog Broda Objavljen broj telefona za informacije o putnicima iz kosovskog autobusa

Prema dosad utvrđenim okolnostima, nesreća se dogodila na ravnom dijelu ceste kada je vozač "fiata" iz još neutvrđenih razloga sletio s kolnika s lijeve strane, prešao preko suprotnog kolničkog traka i udario u stablo. Vozač je poginuo na mjestu nesreće. Porečka policija je radi nesreće zatvorila cestu na toj dionici do četiri sata ujutro, kada je obavljen očevid i uklonjeno vozilo. (Hina)