Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve im oduzeto

Švercali šljivovicu, pekmez i Biblije!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na graničnom prijelazu Bajakovo jučer je pri ulazu u Hrvatsku pregledan kontejner koji se nalazio na teretnjaku. A u njemu - nema čega nije bilo!

Na graničnom prijelazu Bajakovo jučer je pri ulazu u Hrvatsku pregledan kontejner koji se nalazio na teretnjaku oznaka Republike Srbije kojim je upravljao državljanin Srbije i uz robu koja je navedena u deklaraciji, poput Vegete, pšeničnog brašna, pudinga, flipsa Smoki, vanilin šećera i praška za pecivo, pronađeno i nekoliko boca rakije što je carinicima bilo sumnjivo pa je kontejner pomnije pregledan u hali za detaljne preglede vozila.

Pročitajte i ovo Vrećica od katetera obješena za kontejner Kontaktirani komunalci Kome je ovo palo na pamet? Vrećica od katetera obješena za kontejner, nije maknuta ni nakon dva dana Zapljena marihuane u Srbiji - 1 Druga zapljena u tjedan dana FOTO U susjedstvu pao diler s 21 kilogramom marihuane: Policija objavila gdje ju je sakrio

Šverc 400.000 eura: Trebalo je nekoliko dana da novac izađe iz njihova TIJELA!

Pronađeno je 660 boca rakije šljivovice, 576 staklenki pekmeza od šljiva, jedan roštilj, 100 komada velikih i 20 džepnih kalendara, 3 cjenika crkvenih artikala i 527 knjiga pravoslavnog vjerskog sadržaja, sve skupa vrijedno oko 52 000 kuna.

Vozač kamiona je odmah platio dvije trećine kazne za carinski prekršaj od 9 000 i trošarinu za alkoholna pića od 11 300 kuna, a roba je oduzeta bez prava na naknadu. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene