Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Četiri su osobe lakše, a dvije teže ozlijeđene od čega je jedna životno ugrožena u prometnoj nesreći koja se dogodila jutros u Splitu, doznaje se danas u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj.


Još se točno ne zna kako se dogodio sudar između mercedesa i toyote jer policija utvrđuje tko je od vozača prošao kroz križanje ulica Slobode i Domovinskog rata na crveno svjetlo na semaforu. Za sada je potvrđeno kako je mercedes pod utjecajem alkohola vozio 27-godišnjak koji je prošao bez ozljeda, dok su njegovi putnici (32) i (30) zadobili lakše tjelesne ozljede.

Vezani članci Fanovi Od uzbuđenja slupale auto: Jurile kako bi upoznale košarkaša pa se malo zabile u zid Ptica na vlaku smrti (Foto: Screenshot/YouTube) Na vlaku smrti naletjela na pticu dok je jurila brzinom većom od 100 kilometara na sat

Teže su prošli vozač toyote (32) koji je teže ozlijeđen i zadržan je u Kliničkom bolničkom centru Split i suvozač 36-godišnji talijanski državljanin koji je smješten na Jedinicu intezivnog liječenja i liječnici se bore za njegov život. Lakše je ozlijeđen i još jedan putnik iz toyote (31).