Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Studentica autostopirala pa nestala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U subotu 5. siječnja 2008. godine, oko 20.00 sati, na mostu u Trilju zadnji put je viđena studentica Kristina Šušnjara, rođena 24. srpnja 1987. godine, nakon čega joj se gubi svaki trag.

Kako neslužbeno doznajemo, djevojka je na mostu stopirala, a zasad nema saznanja o drugim okolnostima njezina nestanka.

Pročitajte i ovo Ana Knežević Traži je FBI Ana je nestala prije 13 dana: Prijateljici je poslala neobične poruke, susjedi su vidjeli tajanstvenog muškarca Slika nije dostupna Nestala Kristina Šušnjara je ubijena?

PU splitsko-dalmatinska objavila je i opis nestale djevojke.

Visoka je oko 175 cm, srednje tjelesne građe, plave kose srednje dužine, odjevena u jeans jaknu plave boje i crne jeans hlače, s crnim čizmicama.

Djevojka je nestala nakon što se uputila na noćni provod iz Trilja u Sinj. Obitelj, koja je prijavila nestanak, sumnja na otmicu.

- Vidjeli smo na njoj da nema nikakvih znakova da je nešto kod nje drugačje nego kod drugih cura. Najvjerojatnije je u Trilju odvežena i dalje se ne zna ništa, rekao nam je Kristinin otac Ivica. 

Policija poziva mještane Sinja, uže i šire okolice te sve one koji imaju korisna saznanja u svezi s nestankom djevojke, da obavijeste o tome najbližu policijsku postaju, osobno ili putem telefona 92.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene