Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OČEVID U TIJEKU

Užas u Našicama: Pronađeno tijelo djevojke, muškarac se pokušao ubiti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Našicama je pronađeno tijelo djevojke, a policija je ranije dobila dojavu da si je mladić pokušao oduzeti život.

PU osječko-baranjska izvijestila je da je noćas oko pet minuta nakon ponoći dobila dojavu o pokušaju samoubojstva muškarca (24) u Našicama.

Kada su došli na mjesto događaja, u blizini su pronašli i beživotno tijelo djevojke (20).

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna bio je u bijegu Nakon dva mjeseca uhićen 37-godišnjak iz Pule kojeg se tereti za teško ubojstvo majke

Policija je za DNEVNIK.hr potvrdila kako sumnjaju da su događaji povezani te da se osoba koju se dovodi u vezu s počinjenjem ubojstva nalazi pod policijskim nadzorom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna stravičan zločin Izbola muža na spavanju pa ga razrezala motornom pilom: Zločinu navodno svjedočilo dijete

Očevid i kriminalističko istraživanje su u tijeku te će po njihovu završetku biti poznato više informacija nakon čega će se oglasiti i policija, kako su najavili, priopćenjem za javnost.

"Noćas iza ponoći, u Našicama, pronađeno je mrtvo tijelo djevojke. Sumnja se u nasilnu smrt. Osoba koja se dovodi u vezu s tim nalazi se pod nadzorom policije. Očevid je obavio zamjenik Županijskog državnog odvjetnika u suradnji s očevidnom ekipom Policijske uprave osječko-baranjske. Policija provodi kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja", izvijestili su.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene