Obavijesti Video Pretražite Navigacija
bio je u bijegu

Nakon dva mjeseca uhićen 37-godišnjak iz Pule kojeg se tereti za teško ubojstvo majke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac je osumnjičen za teško ubojstvo, a od ožujka je bio u bijegu. Protiv njega je bio donesen i nalog za izdavanje međunarodne tjeralice.

Muškarac (37) u ožujku je u Puli ubio majku (79). Nakon toga se dao u bijeg te je protiv njega "bio donesen nalog za izdavanje međunarodne tjeralice i izdan Europski uhidbeni nalog". 

Županijsko državno odvjetništvo u Puli objavilo je da su muškarca 11. svibnja uhitili.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna stravičan zločin Izbola muža na spavanju pa ga razrezala motornom pilom: Zločinu navodno svjedočilo dijete

"Po uhićenju okrivljenog 37-godišnjeg državljanina Republike Hrvatske, okrivljenik je 11. svibnja 2022. doveden u istražni zatvor Zatvora u Puli s obzirom da mu je rješenjem suca istrage Županijskog suda u Puli-Pola određen istražni zatvor iz zakonskih razloga propisanih člankom 123. stavak 1. točka 1. i 3. Zakona o kaznenom postupku", naveli su.

Pročitajte i ovo Američka policija, ilustracija (Foto: Robyn Beck / AFP) UŽAS U KALIFORNIJI Majka ubila troje malodobne djece, uhićena i 16-godišnjakinja: "Gdje je moja Biblija"

Podsjetimo, policija je 4. ožujka oko 23.30 sati u stanu u Ulici prilaz Monte Cappelletta u Puli pronašla mrtvu ženu, a policijski službenici koji su zajedno s nadležnim državnim odvjetnikom obavili očevid utvrdili su kako ju je nepoznati počinitelj usmrtio tupim predmetom.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene