Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ!

Dramatična ispovijest oca iz Dugog Sela: "Maskirani huligani cipelarili su mog sina pred školom! Nije prvi kojem se to dogodilo"

Nasilje, ilustracija
Nasilje, ilustracija Foto: Getty Images
Trojica maskiranih huligana nogom su u glavu izudarala mog sina koji je u subotu u večernjim satima sjedio na stepenicama u blizini Osnovne škole Ivan Benković u Dugom Selu - napisao je na Facebooku otac dječaka.

Dječakov otac na Facebooku je objavio dramatičnu ispovijest. 

"Trojica maskiranih huligana nogom su u glavu izudarala mog sina koji je sjedio na stepenicama u blizini Osnovne škole Ivan Benković u Dugom Selu", napisao je na Facebooku otac dječaka. Prenosimo njegovu objavu: 

 "Sinoć oko 21:15 sati moje dijete moglo biti pokojno! Gdje? Ispred OŠ Ivan Benković! Kako? Tako što su ga tri huligana iscipelarila udarcima nogom u glavu dok je sjedio na stepenicama ispred škole a još njih nekoliko je držalo stražu, promatralo i snimalo mobitelima! Koji je bio povod napada? Jesi li kršten? Zašto imaš dugu kosu? Navijaš li za Dinamo? I na kraju: "Ako nam ne daš cigaretu dobit ćeš batina"! Samo da pripomenem da moj klinac ne puši", opisao je dječakov otac.

U objavi stoji kako je "ekipica" hrabro došla unaprijed maskirana s bandanama preko lica i s kapuljačama na glavi, "kao da su planirali poduhvat".

Ovo nije jedini takav slučaj?

Otac pretučenog dječaka tvrdi kako je iz razgovora s policijom i osobljem na Hitnoj u bolnici Rebro shvatio da se ista stvar već dogodila dvojici dječaka prije koji mjesec. Stoga je pozvao roditelje tih dječaka da mu se jave.

"Također molim sve za pomoć. Ukoliko znate bilo što o događaju, molim javite nama ili policiji! Video nadzor ispred škole je u funkciji tako da snimka postoji. Obavili smo na hitnoj na Rebru preglede i zasad stvari stoje prilično dobro! Poduzet ćemo sve da se mladim huliganima stane na kraj! Danas naše dijete, sutra nečije drugo! Zar nam se treba dogoditi Luka Ritz u Dugom Selu? Vjerujte malo je falilo danas! I usput, molim nadležne da onu lažnu tablu "grad prijatelj djece" maknu s ulaza u Selo", napisao je zaključno otac dječaka.

Pojasnio je kako se na isti potez odlučio čim je saznao "da njegov klinac nije prvi kojem se to dogodilo i da se iste napadače dovodi u vezu s raznim zlostavljanjima po njihovom gradu".

"Napadačima inteligencija nije baš jača strana pa vjerujem da će, kad ih se malo stisne, njihova maskerada biti besmislena. Mi smo kao roditelji odlučili s ovim slučajem ići javno jer smo u komunikaciji s drugim roditeljima čija su djeca zlostavljana, shvatili da institucije nažalost nisu od prevelike koristi. Trenutno se zbrajamo i najvažnije nam je da je klinac puno bolje nego što je to jučer izgledalo", stoji u objavi.

Pročitajte i ovo Nasilje nad ženama: Ilustracija Završio iza rešetaka Pomorac iz Splita pijan pratio izbore u BiH: Razljutio se pa ženi razbio glavu stolicom, a kćer udario šakom

Pročitajte i ovo Ilustracija Imao zabranu prilaska Monstrum koji je ugušio 2-godišnju kćer osuđen za nasilje u obitelji: Majka je sjedila pred zgradom i vrištala

Najavio je kako kreću u borbu, "ne samo za prava njihovog djeteta, već i za prava svih onih koji sustavno trpe torturu nekolicine pojedinaca o kojima sve institucije u gradu znaju sve što trebaju znati, ali iz nepoznatog razloga ne poduzimaju poteze da se stvari riješe na adekvatan način".

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene