Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kazneno prijavljen

Stravičan slučaj obiteljskog nasilja u susjedstvu: "Glavom joj udarao o pločice i stezao vrat, bebi napravio modrice"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Srpska tiktokerica Una Kablar objavila je na svojem profilu na Instagramu da su njezina sestra i dvomjesečna beba doživjele stravično fizičko nasilje. Sestru je, kaže, pretukao suprug Damjan Hadžić, koji joj je prijetio da će joj oduzeti skrbništvo nad djetetom ako se razvede od njega.

"Muž moje sestre noćas je pretukao moju Saru gotovo nasmrt", objavila je influencerica Una Kablar na svojem Instagramu i opisala užasne scene događaja.

"Uzeo ju je za glavu i udarao njome o pločice, stezao joj vrat u namjeri da je uguši, a zatim ju je iz sve snage udarao. Bebu od dva mjeseca je pritiskao i napravio joj modrice. Prijetio je da će joj uzeti skrbništvo ako se razvede od njega", napisala je Una.

Nakon svega suprug Damjan Hadžić odvezao ju je u bolnicu i potom pobjegao, piše Nova.rs. Unina sestra od siline napada u jednom se trenutku onesvijestila.

 

 


Tijekom noći stigli su i njegov otac i brat, ali ne s dobrim namjerama, svjedoči Una.

Pročitajte i ovo Prosvjed ispred Informera INTERVJU SA SILOVATELJEM VIDEO ''Vama je žena majka, vama je žena kći'': Govor djevojke s prosvjeda od kojeg boli svaka kost

Pročitajte i ovo Nasilje, Ilustracija PRITVORENA DVOJICA NASILNIKA Strava u Lici: 26-godišnja žena godinama je bila žrtva svekrova maltretiranja, a suprug ju je - silovao

"Došli su nam se smijati pred policiju, otac je govorio kako je ponosan na sina, a kad smo rekli da ćemo sve objaviti, otac je počeo prijetiti da 'i za to ima lijeka' jer misli da se novcem sve može riješiti. U najboljem slučaju bit će kažnjen samo zabranom prilaska iako je noćas pretukao moju sestru gotovo nasmrt i još uvijek ne znamo sve posljedice ozljeda", napisala je Una i zamolila sve da podijele njezinu objavu kako bi im pomogli u borbi protiv obiteljskog nasilja, nasilja nad ženom i bebom od dva mjeseca.

Ilustracija Ozljede sestre Une Kablar (Foto: Instagram/uki_q)

Sve se dogodilo u srijedu oko 21 sat. Unina sestra protiv supruga je podnijela kaznenu prijavu policiji, a o svemu je obaviješten i Centar za socijalni rad i nadležni tužitelj.

Iz bolnice je priopćeno da je 19-godišnja Sara Hadžić zaprimljena oko 23 sata te da su joj ustanovljene lakše ozljede. Nakon pregleda upućena je da se javi policiji. Damjanu Hadžiću izrečena je mjera zabrane približavanja žrtvi i komuniciranje s njom tijekom 48 sati.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene