Pucnjava u Splitu (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL)
Pucnjava u Splitu (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Mladić koji je prije 20-ak dana ozlijeđen u pucnjavi u Splitu opet je završio u bolnici s teškim ozljedama glave.


Mladić (27) koji je ozlijeđen u pucnjavi koja se 1. svibnja dogodila u neposrednoj blizini jednog ugostiteljskog objekta u Splitu ponovno je završio u bolnici.

Vezani članci Marko Rađa, ravnatelj Doma zdravlja Splitsko-dalmatinske županije U Splitu sve više procijepljenih: ''Broj zainteresiranih i dostupne količine cjepiva su toliki da gledamo kako to sve potrošiti u pet radnih dana'' Napad u Rusiji Otkrivene jezive poruke bivšeg učenika koji je ubio devetero djece u Rusiji: ''Danas ću ubiti puno biološkog smeća i ustrijeliti sebe''

27-godišnjak je nakon ranjavanja u nogu nedavno otpušten iz bolnice u koju je, prema neslužbenim saznanjima Slobodne Dalmacije, opet primljen prije dva dana s teškim ozljedama glave.

Prema informacijama iz bolnice, ima krvarenje oko mozga i životno je ugrožen, sediran te priključen na respitator.

Ozljede glave liječnici ne dovode u vezu s pucnjavom od prije 20-ak dana, tako da se još ne zna kako ih je zadobio. Pojavila se informacija da je pretučen, no moguće je da je ozljeda nastala i slučajnim padom.

Okolnosti ozljeđivanja istražuje policija.

Podsjetimo, nakon što je 27-godišnjak upucan u nogu, policija je utvrdila da se u vezu s tim kaznenim djelom dovodi 37-godišnji Ivan Giljanović, za kojim se još uvijek traga.