Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teške ozljede glave

Što se dogodilo? Splićanin (27) koji je ranjen u pucnjavi prije 20-ak dana opet završio u bolnici, bori se za život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladić koji je prije 20-ak dana ozlijeđen u pucnjavi u Splitu opet je završio u bolnici s teškim ozljedama glave.

Mladić (27) koji je ozlijeđen u pucnjavi koja se 1. svibnja dogodila u neposrednoj blizini jednog ugostiteljskog objekta u Splitu ponovno je završio u bolnici.

Pročitajte i ovo Očevid u Splitu na mjestu gdje je mladić uboden nožem - 1 Uhićene dvije osobe FOTO Krvava noć u Dalmaciji: Ovo je mjesto strašnog ubojstva, policija objavila nove detalje Slika nije dostupna Krvava svađa VIDEO U pucnjavi u Sarajevu ubijen 19-godišnjak, napadač preko odvjetnika poručio da se želi predati

27-godišnjak je nakon ranjavanja u nogu nedavno otpušten iz bolnice u koju je, prema neslužbenim saznanjima Slobodne Dalmacije, opet primljen prije dva dana s teškim ozljedama glave.

Prema informacijama iz bolnice, ima krvarenje oko mozga i životno je ugrožen, sediran te priključen na respitator.

Ozljede glave liječnici ne dovode u vezu s pucnjavom od prije 20-ak dana, tako da se još ne zna kako ih je zadobio. Pojavila se informacija da je pretučen, no moguće je da je ozljeda nastala i slučajnim padom.

Okolnosti ozljeđivanja istražuje policija.

Podsjetimo, nakon što je 27-godišnjak upucan u nogu, policija je utvrdila da se u vezu s tim kaznenim djelom dovodi 37-godišnji Ivan Giljanović, za kojim se još uvijek traga.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene