Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija ga traži

Ovo je napadač na mladića u Splitu: Pucao u 27-godišnjaka i pobjegao

Ivan Giljanović (Foto: PU splitsko-dalmatinska)
Ivan Giljanović (Foto: PU splitsko-dalmatinska) PU splitsko-dalmatinska
Aktualno Galerija +0 Ivan Giljanović (Foto: PU splitsko-dalmatinska) Galerija 1/1 >>
Splitska policija objavila je fotografiju pucača na mladića u Splitu. Za napadačem se traga, pa policija moli sve koji imaju saznanja o njegovoj lokaciji da ih kontaktiraju.

Provodeći kriminalističko istraživanje kaznenog djela ubojstva u pokušaju, koje se dogodilo 1. svibnja 2018. u ulici Domovinskog rata u Splitu, na štetu 27-godišnjaka, utvrđeno je da se u svezu s navedenim kaznenim djelom dovodi 37-godišnji Ivan Giljanović, za kojim se traga, priopćila je policija.

Pročitajte i ovo Stravičan napad u Kaštelima nove snimke napadača Susjeda opisala kako je izgledao napad u Kaštelima, mještani u šoku: "Čula sam pucanj, mislila sam da su petarde", "Terorizirao je ljude" Zatvor u Splitu, arhiva Traga se za četvrtim Predao se dvojac: Nakon više od mjesec i pol u bijegu muškarci koje je policija tražila zbog ranjavanja u Splitu sami se predali u zatvor na Bilicama

Objavili su i fotografiju spomenute osobe, te mole građane da ukoliko raspolažu saznanjima o njegovom kretanju i boravku, odnosno mjestu na kojem se nalazi, o istom izvijeste najbližu policijsku postaju/upravu, osobnim dolaskom ili pozivom na broj 192, odnosno slanjem informacije na e-mail splitsko-dalmatinska@policija.hr.

Podsjetimo, na Praznik rada u 19.45 sati u Splitu, u ugostiteljskom objektu napadač je pucanjem iz vatrenog oružja ozlijedio 27-godišnjaka koji je prevezen u bolnicu. Navodno su se dva muškarca posvađala, a zatim je jedan od njih posegnuo za oružjem.

Ivan Giljanović (Foto: PU splitsko-dalmatinska) Ivan Giljanović (Foto: PU splitsko-dalmatinska) Foto: PU splitsko-dalmatinska

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene