Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhvaćen nakon osam dana

Split: Uhićen mladić koji je na Škarapama propucao drugog mladića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je uhitila mladića (21) kojeg sumnjiči da je prošlog tjedna na Škrapama u Splitu pucao na 26-godišnjaka ozlijedivši ga po nogama, priopćila je u utorak splitska policija.

Mladića se sumnjiči za pokušaj ubojstva M. F. (26) na kojega je pucao prije osam dana. M.F je bio ispred obiteljske kuće u kojoj živi, a napadač je, kako su svjedoci rekli policiji, s mjesta događaja pobjegao automobilom.

Pročitajte i ovo Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet

Inače, policija je propucanog M.F.-a tražila od ljeta 2014. zbog bijega iz policijske postaje, u kojoj je bio na ispitivanju radi razbojstva. Prije osam godina je nakon krađe signalnih raketa s broda Igora Tudora izazvao požar na tri broda koja su izgorjela, a četvrti je oštećen. Uhićeni 21-godišnji mladić je kod pritvorskog nadzornika. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene