Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

POLIO SE BENZINOM

Drama u Splitu: "U ruci je držao upaljač i vikao da ne može više"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac (53) jutros je ispred Ureda državne uprave u Splitu prijetio samozapaljenjem, potvrđeno je za DNEVNIK.hr iz PU splitsko-dalmatinske.

Ispred Ureda državne uprave u Splitu jutros oko 9:30 muškarac (53) prijetio je samozapaljenjem, potvrđeno je za DNEVNIK.hr iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske. Na mjesto događaja odmah su izašli i policija i sve ostale službe. 

Pročitajte i ovo Policija U policiji je Strašne scene u Splitu: Šakama izudarao dvije žene na terasi kafića, hvatali ga prolaznici Zoran Milanović uručio je odlikovanja i dodijelio počasne činove braniteljima Odlikovan i slavni pilot Milanović odlikovao branitelje, oni poručili: "Želimo ostati izvan predizbornih prepucavanja"

Nakon razgovora s predstojnikom županijskog Ureda državne uprave Veljanom Radojkovićem muškarac, bivši branitelj, odustao je od tog nauma, prenosi Hina. SDP-ovac Radojković kazao mu je da, ako zapali sebe, neka zapali i njega, nakon čega ga je umirovljeni branitelj benzinom polio po nogama. Radojković je medijima izjavio kako je nakon toga tog 53-godišnjaka uveo u zgradu gdje su popili kavu, a tom mu je prilikom muškarac predao upaljač kojim je prijetio da će se zapaliti.

Nakon što su ga pregledali liječnici, muškarac je odveden u službene prostorije policije. "Prolazio sam tuda i vidio čovjeka koji se polijeva benzinom, a u ruci je držao upaljač. Došao je čovjek iz Ureda za branitelje, pokušao ga je umiriti zajedno sa zaštitarima. Par puta sam mu i ja rekao 'nemoj sebe'. Nije rekao zašto to čini, samo je vikao 'ne mogu više!'. Kasnije se malo smirio pa su ga uveli unutar zgrade", ispričao je očevidac za Slobodnu Dalmaciju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene