Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedna je žena poginula u prometnoj nesreći koja se popodne dogodila u tunelu Marjanu u Splitu, potvrdila je splitsko-dalmatinska Policijska uprava.


U prometnoj nesreći osobnog automobila i motocikla poginula ženska osoba, suvozačica na motoru.Očevidom je utvrđeno da je vozač motora bio pod utjecajem alkohola i da je upravljao motorom bez položenog vozačkog ispita, priopćila je danas splitska policija.

Vezani članci Prometna nesreća, ilustracija - 3 Još dvije smrti na cestama: Kod Gračaca u teškoj nesreći poginula jedna osoba, a blizu Varaždina u slijetanju s ceste stradao motociklist Slika nije dostupna Izgrađen prije 37 godina: Tunel Marjan i dalje bez uporabne dozvole. Evo zašto!

Nesreća se dogodila oko 16,25 sati kada je 38-godišnji vozač motora započeo pretjecati automobil ispred sebe i u jednom je momentu izgubio nadzor nad upravljačem. Motor se prevrnuo i na kolknik su pali i vozač i suvozačica, koju je pregazio automobil koji je u tom trenutku naišao iz suprotnog  smjera. Tridesettrogodišnja žena poginula je na mjestu, a vozač je prošao bez ozljeda, navodi policija.