Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zbog podvođenja i seksualnog iskorištavanja malodobnica policija je uhitila trojicu muškaraca sa splitskog područja, koji su predani pritvorskom nadzorniku, doznaje se danas u splitskoj policiji.


Akciju je provela splitska policija u suradnji s Upravom kriminalističke policije MUP-a te u koordinaciji sa Županijskim državnim odvjetništvom. Uhićen je 54-godišnja, 64-godišnjak i 51-godišnjak koje je policija nadzirala više mjeseci.

Vezani članci Ivica Puljak Puljak najveće iznenađenje! Pogledajte kako smo ga ispreskakali mjesec dana prije izbora: "Vidite kako ste me..." Lokalni izbori, ilustracija Prve izlazne ankete: Saznajte tko vodi u četiri najveća grada prema prvim projekcijama

>> Šibenik: Turčin na ulici spolno zlostavljao djevojčicu

Policija sumnjiči 54-godišnjaka da je iskoristio lošu materijalnu situaciju jedne malodobnice i zbog zarade posredovao prilikom pružanja seksualnih usluga, iako je znao da djevojka nije punoljetna.

Za ostalu dvojicu muškaraca (64) i (51) je utvrđeno da su u tri odvojene situacija koristili spolne usluge dviju malodobnica kojima su za uslugu platili.

Protiv trojice muškaraca su podnesene kaznene prijave Županijskom državnom odvjetništvu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook