Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zbog podvođenja i seksualnog iskorištavanja malodobnica policija je uhitila trojicu muškaraca sa splitskog područja, koji su predani pritvorskom nadzorniku, doznaje se danas u splitskoj policiji.


Akciju je provela splitska policija u suradnji s Upravom kriminalističke policije MUP-a te u koordinaciji sa Županijskim državnim odvjetništvom. Uhićen je 54-godišnja, 64-godišnjak i 51-godišnjak koje je policija nadzirala više mjeseci.

Vezani članci Policija, ilustracija - 1 Sramotni incident: Na splitskoj plaži napadnuti mladić i djevojka, državljani Srbije Podstrana kraj Splita - nema vodovod! - 3 Izgradili vile s bazenima, no postoji jedan problem - nema vodovoda. Oni ulažu u turizam, a političari desetljećima samo obećavaju

>> Šibenik: Turčin na ulici spolno zlostavljao djevojčicu

Policija sumnjiči 54-godišnjaka da je iskoristio lošu materijalnu situaciju jedne malodobnice i zbog zarade posredovao prilikom pružanja seksualnih usluga, iako je znao da djevojka nije punoljetna.

Za ostalu dvojicu muškaraca (64) i (51) je utvrđeno da su u tri odvojene situacija koristili spolne usluge dviju malodobnica kojima su za uslugu platili.

Protiv trojice muškaraca su podnesene kaznene prijave Županijskom državnom odvjetništvu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook