Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Specijalci upali u stan i okončali krizu kod Čakovca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Drama u Podturnu kod Čakovca, gdje se 36-godišnji muškarac zabarikadirao u stan i prijetio da će se raznijeti, završila je nešto iza 14 sati akcijom specijalne policije.

Situacija je riješena akcijom specijalaca iz Lučkog, koji su uspjeli upasti u objekt i umiriti muškarca, koji je prijetio da će raznijeti stan i sebe u njemu.

Pročitajte i ovo Eksplozija u hidroelektrani kod Bologne Užas kod Bologne VIDEO Eksplozija u talijanskoj hidroelektrani: Četvero radnika poginulo, za nekolicinom se još traga Eksplozija na tržnici u Siriji napad u Siriji VIDEO Užas na tržnici! Eksplozija tijekom najveće noćne kupovine, puno je mrtvih i ranjenih

Utvrđeno je da muškarac nije imao stvarne mogućnosti da ostvari svoje prijetnje jer pri pretrazi nisu pronađena nikakva eksplozivna sredstva niti oružje.

Podsjećamo, u Podturenu kod Čakovca jutros se osigravala prava drama u kojoj se 36- godišnji muškarac zabarikadirao  u stan i prijetio da će sve dignuti u zrak.

Po riječima glasnogovornika međimurske Policijske uprave Krunoslava Gosarića život građana nije bio ugrožen. Naveo je da je M. B. psihički bolesnik i da su motivi njegova čina u nerašćišćenim imovinsko-pravnim odnosima s vlasnikom stana.

Naime, izgrednik je nedavno potpisao ugovor o kupnji stana, koji vlasniku nije u potpunosti platio, pa se pretpostavlja da je zbog toga izbio sukob. 

Doznajemo da se radi o muškarcu iz Preloga.

Okolno stanovništvo za vrijeme krize bilo je evakuirano.

Policija je nešto iza 9 sati ujutro dobila dojavu od strane 35- godišnjeg muškarca, koji je sa 36- godišnjakom skopio predugovor o kupnji stana u ulici Ivana Grščića na broju 4, da se ovaj zaključao u stan i razbija inventar.

Po dolasku policajaca muškarac je odbio izaći te je zaprijetio dizanjem objekta u zrak. 

Oko 13 sati na teren su izašle i snage specijalne policije iz Lučkog i nakon nešto više od sat vremena kriza je okončana.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene