Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tko je imao njegov mobitel?

Slučaj Pukanić: Mafalani nije mogao biti na dva mjesta istovremeno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svjedočenjem vještaka za telekomunikacije Miroslava Bače, nastavljeno je suđenje optuženima za ubojstvo Ive Pukanića i Nike Franjića.

Nalaz vještačenja na 750 stranica pokazuje s kojim su sve osobama optuženici komunicirali, gdje su se u kojem trenutku nalazili. I dok obrana pokušava upozoriti na mnoge nelogičnosti, USKOK i dalje pokušava dokazati kako su se optuženici tijekom pripreme ubojstva mobitelima dogovarali i kretali u blizini Pukanićeve redakcije i stana.

Pročitajte i ovo Policija U Zagrebu Auto naletio na dijete na zebri: Policija poziva svjedoke nesreće da se jave Roditelji Madeleine McCann ključni svjedok Novi pomak u slučaju Maddie McCann: Bivši prijatelj osumnjičenog svjedočit će protiv njega

>> Na suđenju za ubojstvo Pukanića vještačenje telefonskih poziva i kontakata

'Broj koji je koristio gospodin Mafalani je zabilježen na području Velike Gorice, što je suprotno svim zakonima fizike, da bi on bio u isto vrijeme, recimo to tako na dva mjesta pa je stoga i pretpostavka da je netko drugi koristio broj telefona koji je pridružen gospodinu Mafalaniju', rekao je na svjedočenju Bača.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene