Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća kod Dubrovnika

Sletio u provaliju i poginuo, supruga i sinovi ozlijeđeni

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Noćas oko 1 sat na cesti D8 u Dubrovniku u mjestu Lozica došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, dvije su teže, a dvije lakše ozlijeđene.

Kako je priopćeno iz PU dubrovačko-neretvanske, 50-godišnji državljanin Republike Njemačke upravljao je automobilom marke Opel Zafira njemačkh nacionalnih oznaka krećući se kolnikom ceste D8 i najvjerojatnije radi umora izgubio nadzor nad vozilom, prešao preko lijeve prometne trake, udario u željeznu ogradu i sletio u provaliju dubine 11,5 metara.

Pročitajte i ovo Ospice u Dubrovniku - 4 Niska procijepljenost Jug Hrvatske priprema se za epidemiju: Testirat će sve koji pokažu simptome zaraze Slika nije dostupna Putnica teško ozlijeđena Konavle: Sletio autom u provaliju i poginuo

Putnici ozlijeđeni

50-godišnji vozač smrtno je stradao, a putnici iz vozila 48-godišnjakinja i 16-godišnjak zadobili su ozljede opasne po život, dok su 17-godišnjak i 9-godišnjak lakše ozlijeđeni. Ozlijeđene osobe nalaze se na liječenju u Općoj bolnici Dubrovnik. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene