Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vikao i vrijeđao

Skočio pred bus: Pijani Nijemac s trojicom prijatelja usred dana u centru grada napao vozača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pijani Nijemac i tri prijatelja su usred dana u centru Pule napali vozača turističkog autobusa. Počinitelji su ubrzo pronađeni.

U Puli je ispred turističkog autobusa skočio pijani 35-godišnji Nijemac. U krvi je imao 1,43 promila alkohola u krvi. Vozač je naglo zakočio, nakon čega je Nijemac počeo vrijeđati vozača i vikati na njega, a onda ga je i fizički napao.

"Kada je vozač rekao da će pozvati policiju su se u verbalni sukob uključila i trojica njemačkih državljana nakon čega su se udaljili. U događaju nitko nije ozlijeđen", izvijestila je istarska policija.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija - 5 don davitelj "Zbog tebe sam završio u zatvoru, pi*ka ti materina": Sud otkrio detalje novog napada zbog kojeg je svećenik opet iza rešetaka

Pročitajte i ovo Ilustracija Drama u Novom Marofu Muškarac istukao policajce u postaji, istrgnuo se iz lisica pa im prijetio ubojstvom

Brzom policijskom intervencijom počinitelji su ubrzo pronađeni i dovedeni u prostorije policijske postaje te se protiv njih podnosi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene