Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u Novom Marofu

Muškarac istukao policajce u postaji, istrgnuo se iz lisica pa im prijetio ubojstvom

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
U policijskoj postaji Novi Marof je muškarac fizički napao policajce nakon što su ga priveli. Istrgnuo se nakon što su mu zavezali ruke i noge pa im prijetio ubojstvom.

Varaždinski policajci su dovršili kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom zbog sumnje da je počinio više kaznenih djela prijetnje i prisile prema policajcima iz postaje u Novom Marofu.

Sumnja se da je 12. svibnja oko 15:50 u Policijskoj postaji Novi Marof, tijekom zadržavanja zbog kriminalističkog istraživanja zatražio medicinsku pomoć.

U trenutku kad su iz Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije stigli u Policijsku postaju i započeli s pregledom, negodovao je i tražio da ga se pusti iz prostorija za zadržavanje.

Šakom na policajca

Oglušio se na naredbe policajca da se smiri i onda je fizički nasrnuo na jednog od njih, udarivši ga šakom u glavu. Prilikom naguravanja prema izlazu iz prostorije, udario je drugog policajca u oko.

Pročitajte i ovo Obiteljsko nasilje - Ilustracija - 3 napao i policajca Čuli se krikovi i zapomaganje: U Zaprešiću pokušao ubiti bivšu partnericu

U pomoć dvojici policajaca priskočili su i drugi policajci te mu stavili lisice i pojas na noge, iz kojeg se oslobodio uslijed agresivnosti. Muškarac je tada zaprijetio policajcima ubojstvom.

Pročitajte i ovo Policija - Ilustracija POKUŠAJ UBOJSTVA NA PAŠMANU Policija privela 26-godišnjaka: Nasrnuo na muškarca nožem u kafiću, pa pobjegao

Muškarac je pregledan, a utvrđeno je da nije ozlijeđen. Medicinska je pomoć pružena i policajcima koje je udario. Za njih je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju 38-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku, izvijestila je PU varaždinska.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene