Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U zaseoku Ivkovići

Škabrnja: U automobilu nađena mrtva učenica (14)

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djevojka na glavi ima prostrijelnu ranu a pronađena je u Yugu ispred rođakove kuće.

U Škabrnji, zaseoku Ivkovići, nađeno je tijelo 14-godišnje djevojčice u automobilu u garaži, priopćila je zadarska Policijska uprava.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji

Policija navodi da je dojavu o tome dobila u 13,55 sati. Policijski službenici i istražni sudac Županijskog suda u Zadru obavljaju očevid i izvidne radnje kako bi se utvrdile okolnosti pod kojima je došlo do njenog stradavanja, kaže se u priopćenju.

Neslužbeno se doznaje da su u trenutku nesreće uz 14-godišnjakinju bili njezin dvije godine stariji brat, njihov rođak te prijatelj. Policija tek treba utvrditi radi li se o nesretnom slučaju ili samoubojstvu. Nesretna 14-godišnjakinja je pronađena u starom Yugu ispred kuće rođaka obitelji a potvrđeno je i kako je poginula djevojka kćer policajca.

Preminula djevojčica i njezin brat, učenik drugog razreda srednje škole, ozlijedili su se 2002. godine u Škabrnji dok su s još dvoje djece našli minu koja je eksplodirala. Nesretna djevojčica je tek nedavno bila na posljednjoj operaciji zbog posljedica eksplozije mine.

Policijski očevid je završio večeras. Mnogo je pitanja, odgovora je malo. Policija će sutra znati više o ovom nesretnom događaju, a trenutno daje informacije na kapaljku jer se ipak radi o smrti maloljetnice.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene