Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Suđenje Dragi Tadiću

Šišljagić: Nisam znao ništa o pokušaju podmićivanja sudaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Suđenje osječkom poduzetniku Dragi Tadiću za pokušaj podmićivanja neimenovanih sudaca Vrhovnog suda nastavljeno je na zagrebačkom Županijskom sudu.

Na klupu za svjedoke danas je sjeo zastupnik HDSSB-a i župan Osječko-baranjske županije Vladimir Šišljagić koji je kazao kako ništa nije znao o pokušaju podmićivanja sudaca Vrhovnog suda kako bi se Branimiru Glavašu smanjila kazna za ratni zločin.

Pročitajte i ovo Ilustracija Strašno Djevojčica se onesvijestila tijekom svjedočenja: 17 mladića mjesecima ju je silovalo Branimir Glavaš OPET NA SUDU Glavaš predao podnesak s kaznenom prijavom protiv bivših i sadašnjih državnih odvjetnika te tužitelja u postupcima "Selotejp" i "Garaža"

Suđenje se nastavlja u rujnu.

>> Svjedokinja prenijela poruku Tadiću da je Drmić na ispitivanju

Slučaj pokušaja podmićivanja sudaca počeo se istraživati nakon što je predsjednik Vrhovnog suda Branko Hrvatin glavnom državnom odvjetniku Mladenu Bajiću prijavio Tadićevo raspitivanje o slučaju Glavaš.

Krivnju su priznali i s USKOK-om se nagodili bivša zamjenica glavnog urednika Glasa Slavonije Sanja Marketić, Božica Tadić-Ćavar, splitski poduzetnik Srećko Jurišić i zastupnik HDSSB-a Ivan Drmić, dok Drago Tadić nije pristao na nagodbu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene