Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog kružnog manevra zdobio ubrzanje

Sinj: Padobranac se teško ozlijedio pri doskoku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Padobranac iz Sinja teško se ozlijedio jučer ujutro pri doskoku na sinjskom sportskom aerodromu, doznaje se danas u policiji.

Nesreća se dogodila oko 9,30 sati tijekom organiziranog treninga i obuke padobranaca. Padobranac, 33-godišnji N.B. prevezen je u splitski Klinički bolnički centar Split, gdje je utvrđeno da je teže ozlijeđen.

Pročitajte i ovo Emir Ekić PRAVI POTHVAT Zagrebački padobranac u 60. godini postavio novi hrvatski rekord! No, nije sve prošlo sasvim glatko: "Glavni padobran se nije pravilno otvorio i morao sam otvoriti rezervni..." Slika nije dostupna Dvije minute za povijest SVE JE SNIMIO Skočio bez padobrana sa 7620 metara

U policiji kažu da će uzroke nesreće istražiti inspektor zračne plovidbe.

Neslužbeno se doznaje da je padobranac prilikom skoka s 1200 metara visine u zraku izveo kružni manevar zbog kojeg je dobio dodatno ubrzanje pa je na tlo doskočio prevelikom brzinom te je napravio salto unaprijed i ozlijedio se. Kako se doznaje, slomio je kralježak i trtičnu kost te da mu život nije u opasnosti.

Po prvim informacijama, let zrakoplova 'cessna' u vlasništvu sinjskog aerokluba bio je uredno prijavljen kontroli leta, a padobrani su bili ispravni. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene