Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Elitna prostitucija

Sin uhićenog fizioterapeuta: Taj čovjek nema nikakve veze s prostitucijom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Seks skandal i dalje potresa visoko društvo i mami interes javnosti - tko je sve pružao, a tko iz svijeta bogatih, slavnih i moćnih koristio usluge. Brojni poznanici i prijatelji optuženog poznatog fizioterapeuta ne žele pred kamere. Njegov sin pristao je na razgovor.

Sin uglednog zagrebačkog fizioterapeuta u šoku je zbog optužbi za koje se tereti njegov otac. Odbacuje i najmanju sumnju kako je baš njegov otac mozak operacije elitne prostitucije u Hrvatskoj. Za cijeli slučaj kako ističe doznao je iz medija.

Pročitajte i ovo Prostitucija, ilustracija Uhićena je Peruanka u unajmljenim stanovima organizirala prostituciju: Policija otkrila detalje Slika nije dostupna Još jedno suđenje zatvoreno za javnost Građevinski poduzetnik: Nisam koristio usluge prostitutki

 

'Optužba je malo prejaka i prevelika. Taj čovjek nema apsolutno veze s prostitucijom, pogotovo ne međunarodnom. Ja stvarno ne znam što bih rekao', kazao je sin osumnjičenog N.P.-a.

No prema optužnom prijedlogu upravo je njegov otac bio veza između starleta i muškaraca iz visokog društva. Spajao ih je i uzimao proviziju.

'Moj otac je 30 godina u sportu, poznaje i rukometašice i nogometaše i reprezentacije i individualne osobe'.

Do oca ne može. Zbog cijele situacije optuženonom je narušeno zdravlje. 'Nisam ga vidio, jučer sam saznao tek da je u Svetošimunskoj bolnici'.

I odvjetnik jedne od uhićenih pomagačica žustro odbacuje i najmanju povezanost svoje klijentice s organizacijom prostitucije.'Moja klijentica nije umješana u taj veliki skandal, niti ona s tim skandalom ima veze i moram to oštro demantirati. Optužni prijedlog niti je u koleraciji s gospodinom Perunovićem niti moja klijentica s tim ima bilo kakve veze', kazao je odvjetnik Krešimir Krsnik.

Odvjetnik tvrdi da njegova klijentica niti ne poznaje fizoterapeuta. Ali ne nudi objašnjenje kako se onda našla usred cijelog skandala pa i u pritvoru. Trojac je osumnjičen da je na ilegalan način u manje od godinu dana zaradio više od 100.000 kuna.



 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene