Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Protiv 60-godišnjaka iz Dubrave kraj Šibenika bit će podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje te zbog ilegalnog posjedovanja oružja i eksplozivnih naprava, izvijestila je


Policijska uprava šibensko-kninska.

Vezani članci Sjekira (Foto: Guliver/Thinkstock) Nasilnik u Kaštelima sjekirom krenuo na policiju, svladala ga interventna: Prevezen na psihijatriju Nizozemska policija, ilustracija Policija objavila: Dojava o podmetnutoj bombi u nizozemskom parlamentu bila je lažna

Osumnjičeni 60-godišnjak, kako navode u policiji, na Uskrsni ponedjeljak u jutarnjim satima na gradskom odlagalištu otpada posvađao se s 19-godišnjim mladićem iz Donjeg Polja te je prijeteći mu vatrenim oružjem ispalio nekoliko hitaca u zemlju.

Tijekom kriminalističke obrade policija je uz nalog istražnog suca Županijskog suda u Šibeniku pretresla obiteljsku kuću osumnjičenog 60-godišnjaka i vozila koje on posjeduje i koristi. Tom prigodom pronađeno je i oduzeto nekoliko komada eksplozivnih sredstava.

Protiv 60-godišnjaka bit će podnesen i optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Šibeniku zbog ilegalnog posjedovanja oružja i eksplozivnih sredstava.