Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Šibenik: 60-godišnjak oružjem prijetio 16-godišnjaku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Protiv 60-godišnjaka iz Dubrave kraj Šibenika bit će podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje te zbog ilegalnog posjedovanja oružja i eksplozivnih naprava, izvijestila je

Policijska uprava šibensko-kninska.

Pročitajte i ovo Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću... Policija pronašla pištolj kod 38-godišnjakinje uhićena je Kod majke osmero djece u grudnjaku pronađen pištolj, u čarapi metci: "Nabavila sam pištolj toga jutra..."

Osumnjičeni 60-godišnjak, kako navode u policiji, na Uskrsni ponedjeljak u jutarnjim satima na gradskom odlagalištu otpada posvađao se s 19-godišnjim mladićem iz Donjeg Polja te je prijeteći mu vatrenim oružjem ispalio nekoliko hitaca u zemlju.

Tijekom kriminalističke obrade policija je uz nalog istražnog suca Županijskog suda u Šibeniku pretresla obiteljsku kuću osumnjičenog 60-godišnjaka i vozila koje on posjeduje i koristi. Tom prigodom pronađeno je i oduzeto nekoliko komada eksplozivnih sredstava.

Protiv 60-godišnjaka bit će podnesen i optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Šibeniku zbog ilegalnog posjedovanja oružja i eksplozivnih sredstava.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene