Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rekorder preventivne akcije

Gospić: Bez vozačke vozio s 2,40 promila u krvi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Protekloga vikenda PU ličko-senjska zabilježila je 53 prekršaja prekoračenja brzine te šest prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola.

Provodeći preventivno represivnu akciju sankcioniranja najtežih prometnih prekršaja, izdvojili su i rekordere u tim dvjema kategorijama.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kroz Liku Divljao po cesti brzinom od 230km/h, evo kakvu je kaznu dobio Ilustracija A nije namjerno... Malo popio, otišao na benzinsku u Krapini pa se odvezao autom: Ubrzo je nastala drama, policija ga našla u dvorištu

>> U Hrvatskoj sve više pijanih za volanom!

U nedjelju u Smiljanskoj ulici u Gospiću policija je zaustavila automobil kojim je upravljao 25-godišnjak. Izmjereno mu je 2,40 promila alkohola u krvi, a utvrđeno je i da je upravljao vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, odnosno bez položenog vozačkog ispita.

Rekorder je u brzini 29-godišnji Šveđanin u Audiju koji je u nedjelju autocestom kod čvora Gospić u smjeru Zagreba jurio 210 kilometara na sat. Zaradio je kaznu od 3.000 kuna i zaštitnu mjeru zabrane upotrebe inozemne vozačke dozvole na području RH u trajanju od 12 mjeseci. (Agencija VLM)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene