Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ISTRAGA U TIJEKU

Tragedija u Rijeci: Muškarac ležao na cesti, a onda ga pregazio i ubio pijani vozač

Policija na očevidu (Foto: PIXSELL/Hrvoje Jelavić
Policija na očevidu (Foto: PIXSELL/Hrvoje Jelavić
Policija još utvrđuje identitet pješaka kojega je, dok je u nedjelju ujutro u Rijeci ležao na cesti, automobilom pregazio 21-godišnji alkoholizirani vozač te mu nanio teške ozljede od kojih je naknadno umro u bolnici.

Iz primorsko-goranske policije u ponedjeljak su pozvali očevice da im pruže informacije o ovoj prometnoj nesreći koja se oko 4:15 sati dogodila u Ulici Franje Račkog.

Očevidom je utvrđeno da 21-godišnji vozač Fiata riječkih registracija, pod utjecajem alkohola te zbog prebrze vožnje, u jednom trenutku izgubio nadzor i naletio na još uvijek nepoznatog pješaka koji je ležao na cesti i pregazio ga.

Pročitajte i ovo Ilustracija Prijavio ga kupac Osuđen jer je pred dućanom užicao 37 kuna: Sirotom Ivi oduzeli novac, mora platiti i kaznu

Pročitajte i ovo Policija: Ilustracija - 2 Ružni repovi derbija Gađali policiju kamenjem, staklenim bocama, dijelovima betonskih blokova: Predložen istražni zatvor za navijače

Ozlijeđeni muškarac prevezen je u riječki KBC, gdje je unatoč pruženoj medicinskoj pomoći umro od posljedica zadobivenih ozljeda.

Vozač je uhićen i priveden u policijske prostorije gdje mu je alkotestom utvrđeno 1,20 alkoholnih promila, pa je po dovršetku kriminalističkog istraživanja kazneno prijavljen zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu i predan pritvorskom nadzorniku.

S obzirom da poginuli pješak kod sebe nije imao nikakve dokumente, još nije utvrđen njegov identitet, pa iz policije pozivaju očevide nesreće da se jave u Postaju prometne policije Rijeka na broj telefona: 051/430-655 ili na e-mail: pprp.rijeka@mup.hr, kako bi se s novim informacijama uspio utvrditi identitet poginuloga.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene