Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napad u Zagrebu

Redari tukli mladiće ispred poznatog noćnog kluba. Majka na rubu suza: "Govorili su mi - nemoj ići s time u javnost, to je mafija. Ali morala sam"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Ispred popularnog zagrebačkog noćnog kluba H2O zaštitari su pretukli mladiće. Jedan od blizanaca nije znao je li mu brat živ ili mrtav. O svemu se oglasila majka pretučenih sinova.

Zaštitari ispred zagrebačkog noćnog kluba H2O pretukli su petoricu mladića. Majka pretučenih blizanaca Vesna Brajčić rekla je kako je stariji sin slavio u noći sa subote na nedjelju rođendan.

"Moj stariji sin Tin je očito popio malo više i ljuljao se, redari su ga odgurnuli, na što je bilo nekakvog verbalnog čašćenja. Tin im je nešto opsovao i rekao da ih puste da izađu i tu su počeli prvi udarci. Kad je uspio doći do izlaza, vidio je mladog brata Vida kako u krvi leži ispred kluba. Rekao je da je bio u šoku od tog prizora, da mu se zamračilo, da nije znao je li mu brat živ ili mrtav", ispričala je Brajčić za Index.

Situacija se nije smirila, već su redari ispred kluba krenuli mlatiti i starijeg sina i Vidova brata blizanca Ariana, kao i dvojicu prijatelja. Taj se dio ne vidi na snimci, ali redari su ih još tukli iza automobila. Starijeg sina Tina su, dodaje uzrujana majka, našpricali suzavcem, a onda mu je prišao redar i udarao ga s leđa.

Redari su, dodaje, iz tvrtke Bilić-Erić. U policiji su joj rekli da iz kluba H2O ne žele dati nikakve snimke videonadzora. Medicinski nalaz pokazuje da je sin zadobio ozljede glave.

Pročitajte i ovo Pater Ike Mandurić Nakon što je Buntić napao ženu Pater Ike: "Nakon što sam preslušao njezinu snimku, stadoh misliti o muževima koji trpe tko zna kakva sve nasilja i maltretiranja namjerno iritantnih žena"

"Meni su govorili - nemoj ići u javnost s tim, to je mafija, ali morala sam, to su moja djeca. Izašla sam u javnost i zbog drugih roditelja i druge djece. Ja sam plakala u cijeli dan, doslovce nisam znala gdje sam. Meni je to bilo strašno gledati, da to nije dokaz, iste sekunde bih obrisala snimku. Ja nisam bogatun, to su dobra djeca, odlikaši. Da mi netko dođe i mlati djecu, gdje smo mi to došli kao društvo i kao grad Zagreb", zaključila je na rubu suza majka za Index.

Uključena policija

Zagrebačka policija potvrdila je da istražuje incident ispred narodnjačkog kluba H2O, gdje su po pisanju medija redari u noći na nedjelju pretukli petoricu mladića.

Slučaj je policiji prijavila majka trojice od petorice pretučenih mladića. Zagrebačka policija potvrdila je Hini da o tome imaju saznanja te provode kriminalističko istraživanje.

"Više o tome ne možemo reći jer smo sve činjenice tijekom provođenja kriminalističkog istraživanja dužni čuvati kao tajnu. Trenutno provodimo izvide", rekli su u policiji, dodavši da će o slučaju izvijestiti Državno odvjetništvo.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene