Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon što je Buntić napao ženu

Pater Ike: "Nakon što sam preslušao njezinu snimku, stadoh misliti o muževima koji trpe tko zna kakva sve nasilja i maltretiranja namjerno iritantnih žena"

Pater Ike Mandurić
Pater Ike Mandurić Foto: Vladimir Dugandzic/Cropix
Pater Ike Mandurić se oglasio na svom Facebooku, gdje je iznio stav nakon što je javnost zgrozio slučaj premlaćivanja Klare Buntić.

Nakon što je bivši hrvatski rukometni reprezentativac Denis Buntić pretukao suprugu Klaru Buntić, o ovom se slučaju oglasio i pater Ike Mandurić.

Svoj je stav iznio na svom Facebook profilu, prenosimo ga u cijelosti.

"Denis Buntić je učinio jako lošu stvar jer je (ako je) tukao svoju ženu. Muževi, to nikad i nikad ne smijete napraviti! Osuđujem to potpuno. I jako je loše ako ima onih koji to ne osuđuju. A da nam nije to svima jasno, pokazuje uvijek neki novi slučaj nasilja nad ženama. No, osim žaljenja za pretrpljenu bol Denisove žene, nakon što sam preslušao njezin snimak, nekako, stadoh misliti o muževima koji, tko zna kakva sve nasilja i maltretiranja namjerno-iritantnih žena ne podnose? A takvih muževa je jaaako puno: strpljivih, snažnih, postojanih", napisao je.

"Šteta što se o njima nikada ne govori, ne priča: More je divnih, snažnih muževa koji se stoički nose s lažima, cmizdrenjima, optužbama, manipulacijama, prenemaganjima, s nezrelošću… Naravno i posve je logično da ima jako puno brakova u kojima su žene negativne i loše, a muževi plemeniti i postojani. Dakle, more je muževa koji su prošli teške trenutke i ostali muževni, odvažni i ispravni. Nažalost, Denis je pao na tom testu muževnosti i za to nema opravdanja", nastavlja.

"Nikad nismo stali u zaštitu ovih prvih, niti ih pohvalili. Samo se bavimo ovima lošima pa se stječe dojam da su svi loši. E, to nije u redu! Pa, evo jedna poruka njima: ako ste istrpjeli kojekakve histerije i cmizdrenja, ja vam se divim! Zaslužujete i vi svoje mjesto u medijima, objavama. Tu ste, među nama. Dečki, svaka vam čast", zaključio je Mandurić.

Pater Ike Mandurić Skandalozna objava patera Ike Mandurića (Foto: Facebook/Ivan Ike Mandurić DI)

Pročitajte i ovo Filip Zavadlav ima i novog odvjetnika Filip Zavadlav prvi put iznio obranu: "Nisam ubojica. Ja sam samo tamo šetao. Meni treba dati Nobelovu nagradu za mir"

U vrlo kratkom roku dočekala ga je salva negativnih komentara. "Fratre pročitaj Bibliju ponovo pa razmisli šta si napisao jer ovo je sramotno", "Zlo si u haljini", "Poslije ćeš se čuditi što je sve manje ljudi u crkvama i što sve više gubite utjecaj. Samo ti pričaj i dalje", neki su od komentara ispod objave koja je u dva sata skupila gotovo 650 reakcija.

Pater Ike svoju je objavu na koncu - obrisao.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene