Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhitila ga policija

Puljanin glumio zamjenika ministra RS i zarađivao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan se Puljanin predstavljao kao pomoćnik Slobodana Puhalca, ministra iz Republike Srpske i na taj način zaradio više od devet tisuća konvertibilnih maraka.

38-godišnji Igor Zrnić trojici je muškaraca obećao posao u Ministarstvu industrije, energetike i rudarstva i za to naravno tražio naknadu. Zbog lažnog predstavljanja Puljanin je uhićen, a navodno se za njim traga i u Hrvatskoj, pišu Nezavisne novine.

Pročitajte i ovo Tvrđava Monvidal Teško ozlijeđena Muškarac gurnuo ženu s pulske tvrđave: Pala s visine od pet metara i završila u bolnici Slika nije dostupna Propao posao vrijedan 1,4 milijarde eura Česi odustaju od ugovora s Vladom RS-a

U Hrvatskoj je prevario dvije osobe iz Zagreba i jednu iz Splita i to tijekom 2008. i 2009. godine. Među prevarenima se našao i vlasnik jednog građevinskog poduzeća, kojem je naplatio 350 tisuća kuna kako bi mu preko 'veze' u Istarskoj županiji sredio posao izgradnje novog centra za upravljanje otpadom.

Nakon svake prevare, izgubio bi mu se trag.  U banjalučkoj policiji strahuju da bi se uskoro mogle pronaći i nove žrtve iskusnog prevaranta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene