Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pucnjava na Trešnjevci

"Napadač je sišao s motora, izvadio pištolj ispod majice i pucao u muškarca s djevojkom"

Napadač na motoru propucao je gosta kafića Valentino u Nehajskoj ulici (Foto: Pixell)
Napadač na motoru propucao je gosta kafića Valentino u Nehajskoj ulici (Foto: Pixell) Pixell
Aktualno Galerija Napadač na motoru propucao je gosta kafića Valentino u Nehajskoj ulici (Foto: Pixell) Napadač na motoru propucao je gosta kafića Valentino u Nehajskoj ulici (Foto: Pixell) Foto: Pixell Napadač na motoru propucao je gosta kafića Valentino u Nehajskoj ulici (Foto: Pixell) Napadač na motoru propucao je gosta kafića Valentino u Nehajskoj ulici (Foto: Pixell) Foto: Pixell +0 Napadač na motoru propucao je gosta kafića Valentino u Nehajskoj ulici (Foto: Pixell) Galerija 1/3 >>
Na zagrebačkoj Trešnjevci u kafiću preko puta parka Stara Trešnjevka i stotinjak metara od policijske postaje u Nehajskoj nešto prije 13 sati došlo je do pucnjave u kojoj je ranjen jedan muškarac. Liječnici se bore za njegov život.

U VII. policijsku postaju u Zagrebu potom je došao muškarac koji je ranjen vatrenim oružjem te je prevezen u bolnicu, izvijestili su iz policije. Osoba koja se dovodi u vezu s ranjavanjem nešto kasnije privedena je u policijsku postaju i nalazi se na kriminalističkom istraživanju kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja.

Pročitajte i ovo Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao! Pucnjava u Maksimiru Pucnjava u Zagrebu Žena ubijena u Zagrebu: ''Upomoć, upomoć, tata je upucao mamu!''

Svjedoci su opisali detalje ovog napada, koji podsjeća na pokušaj egzekucije.

"Muškarac je došao motorom do kafića Valentino u Nehajskoj. Sišao je s njega, izvadio pištolj koji mu je bio skriven ispod majice i upucao drugog muškarca koji je s nekom djevojkom sjedio na terasi. Nastala je opća panika, muškarac je pao na pod i svi su dotrčali do njega. Pucač se mirno vratio do motora i pobjegao prema Ozaljskoj", ispričala je za 24 sata jedna od svjedokinja pucnjave.

Prema pisanju Jutarnjeg lista, s napadačem je na teresau kafića došla i jedna žena koja je žrtvu najprije pošpricala suzavcem, a nakon toga je muškarac pucao u njega. Prema opisu svjedoka napadač bi mogao biti star između 40 i 50 godina. 

Ranjeni muškarac nalazi se u bolnici u zagrebačkoj Vinogradskoj ulici.

"Radi se o strijelnoj povredi koja zahvaća dio grudnog koša i abdomena. Bolesnik se u ovom trenutku nalazi na hitnom operativnom zahvatu", rekao je prim.dr.sc. Mladen Širanović.

Kafić u kojem je ustrijeljen nalazi se svega stotinjak metara od VII. policijske postaje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene