Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pronašli 13 stabljika

Zagrebačka policija otkrila laboratorij za uzgoj marihuane: Uhićen 28-godišnjak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U zagrebačkom kvartu Maksimir policija je u kući pronašla improvizirani laboratorij za uzgoj marihuane. Uhićen je 28-godišnjak.

Zagrebačka policija otkrila je u obiteljskoj kući na Maksimiru improvizirani laboratorij za uzgoj marihuane.

"Cilj 28-godišnjaka je bila proizvodnja i preprodaja marihuane te je uporabom uređaja za emitiranje svjetlosti i uređaja za ventilaciju stvorio uvjete za umjetni uzgoj bilja. U takvim uvjetima je sadio marihuanu, koju je po sazrijevanju sušio, prerađivao i vagao nakon čega je tako pripremljenu drogu dalje preprodavao", naveli su.



Policajci su pronašli 13 stabljika marihuane te ukupno 209 grama marihuane pakirano u četiri staklenke i jednu digitalnu vagu za precizno mjerenje s tragovima droge, kao i predmetima za pakiranje droge.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U pritvoru su VIDEO Pali dileri u Velikoj Gorici: Pronađena dva laboratorija za uzgoj marihuane, droga i arsenal oružja

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija U KOPRIVNICI Dolijala dva mlada dilera, jedan je maloljetan: Policija objavila detalje



Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene