Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U KOPRIVNICI

Dolijala dva mlada dilera, jedan je maloljetan: Policija objavila detalje

Policija, ilustracija
Policija, ilustracija Foto: Provjereno
Koprivnička policija dovršila je istraživanje nad dvojicom mladića zbog sumnje u dilanje droge.

Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom i 16-godišnjakom s koprivničkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama i omogućavanje trošenja droga.

Sumnja se da je osumnjičeni 20-godišnjak tijekom ove godine kupovao marihuanu od 16-godišnjaka te je davao na uživanje drugim osobama. Također, sumnja se da je maloljetni 16-godišnjak tijekom ove godine na koprivničkom području prodavao marihuanu drugim osobama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Žele biti lider Jedina europska država koja je dopustila korištenje marihuane za osobnu upotrebu. Ipak postoje određena ograničenja
Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nastavljena istraga Pala još dvojica "ratara" s najveće otkrivene plantaže kod Zadra: Umjesto industrijske konoplje, zasadili 7500 stabljika marihuane

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama i omogućavanje trošenja droga prema osumnjičenicima je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene